"*" geeft vereiste velden aan

comfort voor de toekomst

Over ons

Betrokkenheid en persoonlijk contact met de ondernemer

Over VVE Commitment

VVE Commitment is een betrokken en dienstverlenende organisatie, centraal gelegen in Nederland. Als professioneel beheerder zet VVE Commitment zich volledig in voor adequaat en verantwoord beheer van zowel kleinere als grotere Verenigingen van Eigenaren in midden Nederland.

Compleet VvE beheer

VVE Commitment biedt een compleet pakket aan dienstverlening op het gebied van Verenigingen van Eigenaren en hun gebouwen c.q. gezamenlijke eigendommen. Naast standaard beheerpakketten is specifiek beheer en maatwerk altijd bespreekbaar. Tot onze dienstverlening behoort ook begeleiding en advisering op het gebied van verduurzaming en energiebesparing. Voor alle vragen is VVE Commitment het adres waar men terecht kan.

Werkgebied

De aanpak en visie van VVE Commitment spreekt een grote groep van opdrachtgevers aan, zoals Verenigingen van Eigenaarsprojectontwikkelaars en woningcorporaties.

In totaal hebben wij meer dan 150 VvE’s in Midden-Nederland als klant. Naast appartementencomplexen beheren wij ook commerciële ruimten, parkeerplaatsen en mandelingheden.

Het werkgebied van VVE Commitment bevindt zich tussen UtrechtAmersfoortArnhemNijmegen en de Betuwe. Maar ook hierbuiten hebben wij een aantal prachtige VvE’s in beheer. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kennis en ervaring

Al bijna 15 jaar is VVE Commitment voor veel VvE’s de partner als het gaat om het beheer van hun eigendommen. De medewerkers van VVE Commitment zetten hun kennis en ervaring in voor efficiënt, goed georganiseerd VvE-beheer. Met veel plezier en toewijding wordt dit dagelijks in de praktijk gebracht.

Persoonlijk

VVE Commitment hecht waarde aan persoonlijk contact en communicatie. In een mate en op een wijze waarbij de Vereniging van Eigenaren zich prettig voelen. Iedere Vereniging van Eigenaren heeft een vaste relatiebeheerder.

Partners

VVE Commitment is onderdeel en partner van WAQ (Wagenvoort Advies Compas). Dit is een bundeling van organisaties op het gebied van (financiële) dienstverlening. Bedrijven als ACMA (administratieve dienstverlening), Commitment Verzekeringen en Commitment Makelaars behoren tot deze groep. VVE Commitment beschikt hierdoor over een groot netwerk en snelle kennisuitwisseling. Kijk verder op www.waq.nl voor de dienstverlening en partners van WAQ.

Wij weten de weg

  • Advies voor elke ondernemersvraag
  • Eén vaste sparringpartner
  • Altijd bereikbaar en dichtbij
  • Groeit mee met jouw bedrijf
  • 5 kantoren, 5 locaties

Email ons

Stuur ons een bericht en
we nemen contact met je op.

Vul hier ons contactformulier in

Laat je gegevens achter en een van onze deskundige medewerkers neemt contact met je op.

Overige diensten

Accountancy

Onze accountants geven inzicht in uw financiële situatie, zodat u meer uit uw bedrijf kan halen.

Fiscaal advies

Benut uw fiscale kansen met ondersteuning van de specialisten van Boschland fiscaal advies.

Financiële planning

Stap voor stap brengen wij uw financiële situatie in kaart. Helder, duidelijk en overzichtelijk.

Fusies en overnames

De adviseurs van Boschland accountants en adviseurs begeleiden u bij fusies en overnames.

Online software

× Hoe kunnen we je helpen?