"*" geeft vereiste velden aan

Laat u ontzorgen

Juridisch advies

Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor u klaar.

Juridisch advies

Loonvisie beschikt over een groot aantal professionals onder één dak. Zo hebben wij ook de beschikking over gedreven experts in (arbeids)juridische zaken. Deze medewerkers hebben alle knowhow in huis. Zij helpen met uw vraagstukken op het gebied van arbeidsrecht, geven juridisch advies over bijvoorbeeld ontslagzaken, nemen uw contracten zorgvuldig door of stellen deze – op maat – voor u op.

Wij houden onze up-to-date kennis continue bij, zodat u niet voor juridische verrassingen komt te staan. Onze ervaren collega’s ondersteunen u graag bij uw vraagstukken en uitdagingen op juridisch vlak. Of het nu gaat om een geschil of juist het voorkomen hiervan; onze adviseurs en  arbeidsrechtsjuristen helpen u over de obstakels heen. Wij weten de weg en u kunt zich zorgeloos richten op ondernemen. 

Juridische risico’s komen overal en altijd voor, zichtbaar en onzichtbaar. Voorkom hoge juridische kosten achteraf en zorg voor tijdig goed én eerlijk juridisch advies! En mocht het nodig zijn om derden in te schakelen, dan beschikken wij over een breed en uiterst professioneel netwerk.

Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht is de tak van het recht die de verhouding tussen een werkgever en een werknemer regelt. Dat klinkt eenvoudig, maar is het niet. Het arbeidsrecht is juist heel divers en behelst een zeer breed spectrum. Het is voor velen lastig te overzien als u er niet dagelijks mee bezig bent. Geldt dit ook voor u? Loonvisie is er wel dagelijks mee bezig, dag in dag uit. Met onze gerichte expertise op dit gebied kunnen wij u helpen.

Contracten

Onze gespecialiseerde medewerkers, ofwel arbeidsrechtjuristen staan altijd voor u klaar. Op onze toegankelijke en benaderbare wijze. Van het prille begin van een arbeidsrelatie tot het einde. Wij stellen graag arbeidsovereenkomsten en arbeidsvoorwaardenreglementen voor u op. Wij kunnen u helpen met het opstellen van arbeidsovereenkomsten voor bepaalde of onbepaalde tijd, voor oproepkracht(en) of vaste kracht(en), ongeacht of er een cao van toepassing is. We hebben kennis van veel cao’s. Profiteer van onze ruime ervaring op dit gebied. Ervaring die u als ondernemer gegarandeerd verder helpt. 

Ontslagzaken

Als klantgerichte partner staan wij u ook bij met ontslagaanvragen of -vergunningen, adviseren bij conflicten en procederen waar nodig. Nog belangrijker: we kunnen u persoonlijk begeleiden bij dossieropbouw. Dit is een belangrijk onderdeel, zodat u achteraf niet tegen onaangename problemen aanloopt.

Het opstellen van arbeidsovereenkomsten
Het opstellen van arbeidsvoorwaardenreglementen
Begeleiding dossieropbouw
Begeleiding ontslagprocedure
Opstellen beëindigingsovereenkomst
Aanvraag ontslagvergunning bij het UWV Werkbedrijf

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Neem snel contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij weten de weg

  • Advies voor elke ondernemersvraag
  • Eén vaste sparringpartner
  • Altijd bereikbaar en dichtbij
  • Groeit mee met jouw bedrijf
  • 13 kantoren, 9 locaties

Offerte aanvragen

Stuur ons een bericht en
we nemen contact met je op.

Contact opnemen

Laat je gegevens achter en een van onze deskundige medewerkers neemt contact met je op.

Diensten

Vaststellings
overeenkomst

Door het hele proces heen ondersteunen en adviseren de specialisten van Loonvisie u graag.

Juridisch advies

Onze professionals hebben up-to-date kennis en ondersteunen u graag bij vraagstukken op juridisch vlak.

Arbeidsrecht

De experts van Loonvisie zijn dag in dag uit bezig met arbeidsrecht. Maak gebruik van onze gerichte expertise.

Detachering

Loonvisie is uw allround partner op gebied van detachering. Dit verzorgen wij in nagenoeg alle branches.

× Hoe kunnen we je helpen?